1000 izieb, 80 poschodí, nekonečný bazén: Otvoria najvyššiu hotelovú vežu

Dubajská panoráma je už teraz plná úchvatný výškových budov, ale nová veža Ciel Tower bude jednou z najunikátnejších.

Mrakodrap s výškou 366 metrov, ktorý sa týči nad mestským prístavom, sa môže pochváliť niekoľkými „záhradnými poschodiami“ s vnútornými kríkmi a stromami vyrastajúcimi z podlahy.

Hostia si môžu vychutnať panoramatický výhľad na známy Palm Jumeirah a Arabský záliv z 360-stupňovej presklenej vyhliadkovej plošiny a výberu strešných reštaurácií.

Dubaj, SAE

Zdroj: Pixabay

Budova je zakončená kupolovou konštrukciou s posedením a bazénom s nekonečným okrajom.

Nachádza sa vo výške viac ako 275 metrov nad zemou a má sa stať najvyššie položeným bazénom na svete a mal by poskytnúť plavcom dostatočnú úľavu od teplôt až do 42 °C.

Pozor Aktualita:  Do Druhej šance mieri ako slávna topmodelka! V skutočnosti je manželkou Koleníkovho veľkého súpera

Medzi ďalšie zariadenia vo vysokej nadmorskej výške patrí fitnescentrum, klubový salónik a kúpele.

Hotel sľubuje, že bude najvyššou „iba hotelovou“ budovou na svete. Keď bude dokončená, bude o viac ako 30 metrov vyššia ako hotel Gevora, tiež v Dubaji.

To znamená, že stále výrazne zaostáva za svetovým rekordom, ktorý drží Burdž Chalífa, ktorá má neuveriteľných 830 metrov a hostí zmes hotelových, rezidenčných a firemných nehnuteľností.

Nový hotel sa bude pýšiť neuveriteľnými 1 042 izbami vrátane 150 luxusných apartmánov.

Každý z nich je starostlivo navrhnutý renomovanými londýnskymi architektmi NORR v štýle inšpirovanom Japonskom.

Pozor Aktualita:  Naše prvé Gorily - príbehy o kradnutí. Aj pred 100 rokmi ich zamietli pod koberec

Okrem obdivovania ohromujúcich výšok budú môcť návštevníci využiť aj celodennú jedáleň, niekoľko barov a „salónik pri západe slnka“.

dovolenka, lietanie, letisko Čítajte viac Meškal vám let? Môžete získať odškodnenie až 600 eur. Ako na to? Sao Paulo, Brazília, mesto, mrakodrapy, vežiaky, budovy, Čítajte viac Senna Tower: Nový 500-metrový mrakodrap bude najvyššou rezidenčnou budovou sveta. A nerastie v Dubaji dubaj, cestovanie, more, mrakodrapy, pláž Čítajte viac Chystáte sa do Dubaja? Pozor na 3 podmienky, inak vás rovno vysadia z lietadla Celý článok tu: ZDROJ ZDE ….✅ REKLAMU ✅ Môžete tu mať napríklad vo forme spätného odkazu viac :Ceny reklamy
….